Jumat, 28 September 2012

CEPOT

Cepot>: cah lanang sing seneng ngrayu ngrayu wong wadon kuwe diarane buaya darat. istilah kuwe sing nglontarna wong wadon sing ngrasa dilarani. ngomonge kaya kiye "dasar buaya darat!!!"
Lupit>: lokene kaya kuwe?
Cepot>: soale wong wadon kuwe duwe lubang buaya. ngarti belih?

Tidak ada komentar:

Posting Komentar