Jumat, 28 September 2012

KENALAN

Adam olih kenalan cewek ayu ning FB.
Ceritane Chatingan,
Biasa owh, arane be 'kucing Garong' Jurus Gombal'e metu.
"Mba, Foto Profile ayu sung! sexy men, Kaya Nikita Mirzani"
"ahhhh... Sampeyan bisa bae Mas. Tapi Foto profile sampeyan juga ganteng"
"Foto Profil sing ndi Mba?"
"Kuwe sih Mas, sing Foto bertiga. Ganteng2 kabeh. Rika sing iring ndi Mas?"
"dihhhhh nyong isin sung!"
"isin pimen? wong telu ganteng kabeh kaaaaa........"
"Nyong sing moto mba"
"owhhhh berarti, wong telu kuwe, laka fotone rika?"
(cewe'ne langsung offline, kayonge tah ndean Laptope langsung di obong)
cqiqiqiqiiqiqiiqqiiqqq..........

Tidak ada komentar:

Posting Komentar