Jumat, 28 September 2012

KOPI KUCING

Sabil mertamu nang omahe Fatieh disuguhi kopi. Jarene kopine enak tenan, Fatieh ngalem kopi sing disuguhna. Sabil akhire nyruput kopi soale penasaran rasane.

Sabil: "Iki kopi apa sih, kok rasane rada kecut?"

Fatieh : "kue  kopi istimewa, persis pada karo kopi luwak sing larang kae."

Sabil : "Wiih kaya kue tieh, kopi apa arane?"

Fatieh: "Kopi kucing, aku gawe dewek..."

Slamet : "Opo iyo kok jenenge kopi kucing?"

Fatieh : "Soale diolah lewat kucing, kopi luwak kopine dipangan luwak ndisik sakdurunge diolah, kopi kucing kue dipangan kucing sakdurunge diolah dadi kopi bubuk.
Aku terinspirasi karo kopi luwak, cuma ben gampang aku gawe kucing bae."

Sabilt : "Kucing doyan kopi , tieh?"

Fatieh : "Senajan ora, kopine tak gerus rada kasar, trus tak campur ikan asin,terus tak pakakna kucing."

Sabil wetenge wis mulai rada mules,

sabil : "Terus pimen prosese tieh?"

Fatieh : "Kopine kan metu bareng tai kucing, gerusan kopine disaring, dikumbah terus dipepe sampai garing, terus digiling maning sampai halus. Lha kie kebeneran rika sing pertama nginum kopi kucing, wong durung ana sing tak suguhi kopi kucing kie, nyong dewek arep nyoba ya ora kolu... kaya apa wa,rasane?"

Sabil: "Azzu.... Azuuuuu temenaaann.... koen Azzuuu ...!!! kie duduk kopi kucing, tieh, tapi ne kie ya tai kucing arane!!!!"

Tidak ada komentar:

Posting Komentar