Rabu, 26 September 2012

LEK-LEKAN


POSTINGAN SLAMET ONSIRTUS
Wakyan: Aku miki di grayami kang Toid picek TO..
Darito: sih bisne,,kowen ngledek apa pimen?
Wakyan: Aku mau dikongkon Kaji Raun ngundang Toid picek kongkon lek-lekan..
Kebenran kang Toid lagi ning latar,terus aku ngomong..”kang Toid sampeyan di aturi lek-lekan ning umahe kaji Raun mengko bengi jam 9”.
Ujug-ujug kang Toid ngomonge kasar karo nuding2.jarene : “Bangset yah kowen karo kaji Raun,ngece aku ..ngarti aku wong picek ora bisa melek lah kaa kon lek-lekan.
Maksude apa ndes?”

Tidak ada komentar:

Posting Komentar