Kamis, 27 September 2012

KABAYAN PLESIR KA AMERIKA

Kabayan Pelesir ka Amerika

* mo baca monggo,gak mau no problemo :D

Kabayan jeung Mitoha na pelesir ka Amerika.
Diditu maranehna jalan jalan ka musieum.
Kabayan keur molototan Mumi mesir kuno,
pas di handapeun peti batu na aya tulisan
1227BC.

Kabayan : "Abah...aya angka di batu ieu
1227BC maksudna naon nya, Abah?"

Mitoha : "Ah sia mah dasar kampung,
katingali kurang gaul, teu gableg ka nyaho...
Eta teh PIN BlackBerry na Firaun...!"

Tidak ada komentar:

Posting Komentar