Minggu, 07 Oktober 2012

JARE BU GURU

Jereh bu guru
dadi bocah kudu nurut ning wong tue
Jereh bu guru
dadi bocah kudu gelem akeh belajar

Reff: Supaye engko dadi wong soleh
sing akeh ilmune
Supaye engko dadi menuse
sing akeh gunane

Jereh bu guru
dadi bocah kudu ngebantu wong tue
Jereh bu guru
dadi bocah kudu belajar agame

Jereh bu guru
dadi bocah kudu nurut ning wong tue
Jereh bu guru
dadi bocah kudu gelem akeh belajar

Reff: Supaye engko dadi wong soleh
sing akeh ilmune
Supaye engko dadi menuse
sing akeh gunane

Jereh bu guru
dadi bocah kudu ngebantu wong tue
Jereh bu guru
dadi bocah kudu belajar agame

Tidak ada komentar:

Posting Komentar